Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bódi Sylvi átalakította a testét

Bódi Sylvi teste átformálódott az utóbbi időben. A modell hihetetlenül jól néz ki, de vékonyabb, mint valaha. Sylvi azt mondja, mindez nem a fogyásnak, hanem a változásnak  köszönhető. (Bors)


Tovább 3

Rubint Réka meztelenül a szárítón

"Rubint Réka oldalának szerkesztése a gyakorlatban. Elegem van a 3 gyerekes Anyukákból, ez és a 33 fok már sok nekem...:-) N"

Forrás Norbi Update facebook


Tovább 9

A Blikk fotósára támadt Rubint Réka

Kitépte a memória kártyát Blikk fotósának kezéből Rubint Réka (34), miután észrevette:  a riporter lencsevégre kapta, amint szabálytalanul parkol egy német rendszámú luxusautóval.


Tovább 14

Nagy siker Jaksity Kata szexis fotója

Óriási sikert aratott ismerősei körében Jaksity Kata szexi fotója. A képet a műsorvezető nemrég töltötte fel a Facebook-oldalára. Jaksity azt szerette volna megmutatni, hogy egy nőről ruhában is készülhet szexi fotó, derül ki a Bors cikkéből.


Tovább 4

Veronika: Megcsalt Cristofel és Márk is

Kiábrándult a férfiakból VV Veronika (20)! Az egykori villalakó a Blikknek elpanaszolta: Cristofel után, aki megalázta és megverte, Márk (22) oldalán vigasztalódott, de kiderült, az a srác is csak kihasználta.


Tovább 0

Damu lesz a király a börtönben

Bár a legszegényebb rabok egyike Damu Roland (38), mégis ő lesz a legnagyobb király a tiszalöki börtönben: miután a jövőben ő osztja az ételt rabtársainak, még azok is kedvesek lesznek vele, akik amúgy nem haverkodnának, olvasható Blikkben.


Tovább 0

Sharon Stone önfeledten hancúrozott pasijával

További képek a Stoneról és a nem kicsit jóképű pasiról itt.


Tovább 0

Anikó: Rajtam minden eredeti!

Eszével és természetes idomaival szeretné megnyerni a Playmate of the Year 2012 versenyt Ruzsnyák Anikó.


Tovább 2

Álomesküvő! Balogh Edina férjhez ment

Testőrök védték a rajongók százaitól Balogh Edinát (27) és férjét az év esküvőjén! A Barátok Közt Nádor Kingája szombaton délután mondta ki a boldogító igent Som Krisztiánnak, és az esztergomi Bazilikát teljesen megtöltötték a sorozat hívei.


Tovább 0

Gáspár Laci még nős, de új párja van

A Blikk munkatársa látta, amit  Gáspár Laci össze nem téveszthető sportautójából kiszállt egy rózsaszín kabátos hölgy a dunakeszi pályaudvarnál.


Tovább 2

Orosz Barbi megmutatta szerelmét

Ő Lajos, az ügyvéd, a kép pedig innen van.


Tovább 0

Keresztessel vígasztalódik Baricz

Az énekesnő és korábbi mentoráltja is egy szakításon van túl. Lehet, hogy egymást vigasztalják. Nincs olyan parti, rendezvény vagy sajtóesemény, amire nem együtt érkeznének, nemegyszer kéz a kézben, és ne közösen távoznának az este végén - olvasható a Blikkben.


Tovább 0

Pszichiátrián kezelik Oláh Ibolyát

 Ismét padlóra került Oláh Ibolya (35)! Az énekesnő cégét milliós adótartozás miatt felszámolták, számlaképtelenné vált, így kérdéses, hogyan fogja elszámolni a jövőbeni fellépéseit - olvasható a Blikkben,


Tovább 0

Milyen cuki óvodás Robert Pattinson

És még a szülinapja is ma van. Isten éltesse! 


Tovább 0

Mára bezárhatjuk az internetet


Tovább 0

Cristofel békülne, Veronika nem enged

Békítőtestület előtt kérne bocsánatot Cristofel volt kedvesétől, Veronikától, amiért a rendőrség gyanúja szerint alaposan helybenhagyta, sőt fogva is tartotta őt egy rövid ideig.

...

- Ahhoz, hogy egy büntetőeljárást felfüggesszenek és közvetítői eljárásra utalják az ügyet, a sértett beleegyezésén kívül egyéb törvényi feltételeknek is teljesülnie kell – mondta a Blikknek az ügyvédnő. – A gyanúsított mindenre kiterjedő, részletes beismerő vallomása mellett – amely jelen esetben egyelőre hiányzik – elengedhetetlen feltétele az is, hogy a bűncselekmény büntetési tétele ne haladja meg a 3 évig terjedő szabadságvesztést – fejtette ki dr. Hyross Virág, aki hozzátette: a Cristofel által elkövetett testi sértésen kívül személyi szabadság megsértése, és egyéb bűncselekmény tárgyában is folyik a nyomozás. A személyi szabadság megsértésének minősített esete 5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető. Ez pedig azt jelentheti, hogy nincs lehetőség a közvetítői eljárásra - olvasható a Blikkben.


Tovább 0

Verebes István bécsi hajléktalan lett?

Egy bécsi padon, Umberto Eco gondolatain szenderült el vasárnap délután Verebes István, akit a Blikk olvasója fotózott le  az osztrák főváros egyik forgalmas terének villamosmegállójában. További döbbenet a Blikkben


Tovább 1

Mellet növesztett Szecsődi Karcsi

A TV2 felfedezettje cicit növesztetett, hormonkezeléssel. Bár korábban egy interjúban azt állította, testében magától termelődik női hormon, most bevallotta, hogy fél éve kezelésekre jár.

-Már öt hónapja szedem a női hormonokat, ettől nőtt meg a mellem. Az első három hónapban jól meghíztam, majd a nagy részét le is adtam, de szerencsére nem a mellemből. Néha kissé feszül, de nem fáj - mesélte az énekes, aki mellimplantátum beültetésén is elgondolkodott.


Tovább 1

Kate Middleton közelről egész asszonyfejű

Forrás: celebritycloseup


Tovább 3

Segítség! Őz van a medencémben!

Forrás: baon.hu


Tovább 0

A közlekedési táblához láncolt sportkocsi


Tovább 1

Cristofel: Nem kérek bocsánatot

A ValóVilág 5. kubai csődöre rettentően sajnálja, hogy így alakult a helyzet közte és Veronika között, de állítja: korábbi szerelme alaposan rájátszott a történtekre - olvasható a Blikkben.


Tovább 0

Damu Roland álcázza magát

Napszemüvegben, kapucnival a fején, lehajtott fejjel jár az emberek között Damu Roland, aki láthatóan nincs olyan súlyos állapotban, hogy ne hagyhatná el a kórházat.


Tovább 2

Reese Witherspoon terhes is, cuki is, strandol is


Tovább 0

Damu Roland elanyátlanodott a kórházban

Innen


Tovább 3