Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rákként tért vissza Oszama. Vagy Jézus?

Egy amerikai család kapta lencsevégre a lényt, amiről el kéne dönteni, kit ábrázol, vagy kimondani, hogy egész csak photoshop.

Innen.


Tovább 0

Kirajzolódott Demcsák Zsuzsa mellbimbója

Nem vett melltartót, és fújt a szél. Ennyike.


Tovább 9

Elfordultak kollégái Damu Rolandtól

Míg a korábban szintén börtönbe került Stohl Andrásnál szinte egymásnak adták a kilincset a színészek, addig a Tiszalökön ülő Damura senki sem kíváncsi. Csak Tarján Péter szinkronszínész látogatja rendszeresen őt, tudta meg a Blikk.


Tovább 24

Banderas Budapesten csak egy átlagmagyar

Reklámfilmet forgat, a Four Seasonsben lakik, és a legkevésbé sem úgy néz ki, mint egy szívtipró.

Innen.


Tovább 1

Eltiltották a pasizástól Kováts Verát

Karrierjével és a tanulással kell most foglalkoznia Kováts Verának (17), akit apukája azért tiltott el a pasiktól, mert véleménye szerint elvonta a lány figyelmét a legfontosabb dolgokról, olvasható a Blikkben.


Tovább 3

Cserélgeti a luxusautókat Győzike

Érdekesen fogja fel a szegénységet Gáspár Győző. Miközben megállás nélkül arra panaszkodik, hogy anyagilag és lelkileg padlón van, folyamatosan újabb és újabb luxusautókban látják, és rendszeresen jár kényeztető kezelésekre szépségszalonokba, a Blikk szerint.


Tovább 2

Keresztes Ildikó egyedül napozik

Már hivatalosan is egyedülállóként utazott Keresztes Ildikó (47) Spanyolországba! Az X-Faktor mentora válása ellenére bomba formában van.


Tovább 1

Lady Gaga meztelen

És az új parfümjét reklámozza.


Tovább 3

Így romantikázik Hajdú Péter Sarka Katával

Hajdú Péterék menthetetlenül Ciprus szerelmeseivé váltak. A műsorvezető és felesége, Sarka Kata alig jöttek meg a mediterrán szigetről, máris a visszatérésen törik a fejüket.


Tovább 2

Ráhajtott Verára VV Jerzy

A valóságshow két legutóbbi szériájában szereplő fiatalokat a Blikk olvasó-riportere buktatta le, amint a Szegeden az egyik bevásárlóközpont tetején kialakított plázson enyelegtek egymással.


Tovább 2

VV Gigi táncol és spórol Mallorcán

Néha táncol, néha csak annyi a munkája, hogy szép legyen. Közben takarékoskodik, pénzügyi befektetésekkel foglalkozó vállalkozásra gyűjt. Innen.


Tovább 0

Álomutazáson próbál felejteni Claudia

Borzasztó napokat él meg szakítása óta Liptai Claudia (38), főleg, miután azzal kellett szembesülnie, hogy szerelme, B. Péter (33) azonnal visszarohant elhagyott feleségéhez. Éppen ezért nem is csoda, hogy úgy döntött, kislányával, Pankával (5) külföldre szökik fájdalma elől, olvasható a Blikkben.


Tovább 5

Voksán Virág a világ legszebb női között

 A világ legszebb női közé választották Voksán Virágot. A DJ Flower néven világot járó lemezlovas a törökök szavazata szerint a 90. legtökéletesebb nő, megelőzte Selena Gomezt is, és csupán egyetlen hellyel maradt le Gisele Bündchen topmodelltől, Leonardo DiCaprio ex-barátnőjétől.


Tovább 1

Claudia volt párja hazaköltözött a feleségéhez

Miután a Blikk megírta, hogy Liptai Claudia szakított kedvesével, B. Péterrel, a férfi tegnap már tavaly elhagyott felesége lakásánál szállt ki az autójából, egy virágcsokorral és pár üveg borral a kezében.


Tovább 4

Liptai Claudia szakított szerelmével

Liptai Claudia szerelme, B. Péter nem találta az összhangot a műsorvezetőnő lányával, Pankával. Nem voltak persze nagy viták, hangos veszekedések, de a műsorvezetőnő érezte: ez így hosszú távon egyiküknek sem lesz jó. Legfőképpen a kislányának. Sokáig őrlődött, aztán döntött. A legnehezebbet kísérelte meg, amit ember tehet: értelemmel írta felül az érzelmeit. De a racionalitás most azt diktálta, hogy nem folytathatják tovább. Péter megértette, elfogadta döntését, még ha ebbe legbelül mind a ketten bele is haltak, olvasható a Blikkben.

Tovább 3

VV Kinga odavan új füleiért

Elégedett új fülével VV Kinga (23). A ValóVilág egykori szőkesége pár héttel ezelőtt feküdt kés alá, enyhén elálló füle ugyanis gyerekkora óta megkeserítette mindennapjait, írja a Blikk.


Tovább 0

Görög Zita zenésszel randizgat

Újra megtalálhatja a boldogságot egy férfi oldalán Görög Zita. A gyönyörű modellről május végén írtuk meg, hogy nyolcévnyi együttlét után pár hónapja szakított férjével, Seres Attilával. A Blikk információi szerint Zitának máris új udvarlója akadt: úgy tudjuk, a zenész Rakonczai Imrével került szorosabb kapcsolatba.


Tovább 1

Britney a gyerekeit sütizteti

Santa Barbarán lazult a család.

Innen.


Tovább 0

Kétgyermekes anyuka a Blikk szépe

Orosz Erika (31) önszántából sohasem vetkőzött volna le az ország előtt, azonban férje titokban beküldte felesége képeit a napilap címére.


Tovább 4

17 éves lánnyal dugta össze a nyelvét Nagy Feró

A rajongó lány büszkén mesélte, hogy még a bugyiját is meghúzkodta Feró.

Innen


Tovább 0

A férje is örül Keresztes zsűrizésének

Még mindig fontos férje, Kicska László (47) véleménye és támogatása Keresztes Ildikónak (47), holott néhány hónapja már a válásukról szóltak a hírek magánéleti válságuk miatt. Otthon minden téren, minden rendben van! – mondta a Blikknek az X-Faktor mentora.


Tovább 0

George Clooney csajának kockás a hasa

És mutogatja is.

Innen.


Tovább 2

Hová tűnt Győzi nagymamájának 212 milliója?

Egyre cifrább dolgok derültek ki ifj. Gáspár Győző (38) és családja vagyoni helyzetéről: a NAV több mint 400 millió nyomát kutatva rávilágított, a nagyi számlájáról felvett 212 milliónyi készpénznek se híre, se hamva.


Tovább 2

Döbbenet! Zárolták Győzike 150 milliós örökségét

Még nagyobb bajban Győzike (38)! A Blikk megtudta, hogy a show-man ellen újabb eljárást indított a NAV, méghozzá csalás és pénzmosás miatt, amit a gyanú szerint társakkal követett el.


Tovább 4

Győzike: Félmilliárdot kaptunk a nagyitól

Mindenkiben tisztán él a kép, amint nagymamájától csokit, fagyit, kólát vagy esetleg zsebpénzt kapott. Győzike (38) nagyija, Maris mama (†79) valamivel nagyvonalúbb volt: dédunokáinak, Evelynnek (18) és Virágnak (10) három házat vett, közjegyző előtt tanúsította, hogy 196 millió forintot készpénzben adott az évek alatt, s a végakaratában is kedvenc unokáját jelölte meg örököseként! Legalábbis ezt állítja a showman az ügyészségre eljuttatott vallomásában, amit az adócsalási ügyében tett.


Tovább 8