Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megmarta a kutyája Németh Lajost

A meteorológus nem úszta meg olcsón: kutyája eret harapott át, ezért megműtötték, és nyugalmi gipszet helyeztek fel, így szombat este a Tények utáni időjárás-jelentésben mindenki láthatta fehér „bokszkesztyűjét", számol be a balesetről a Blikk.


Tovább 3

VV Éva: Költözz hozzám albérlőtársnak!

VV Éva (30) képtelen fenntartani egyedül az albérletét. A VV4 botrányhős szereplőnőjének ugyan van egy-két haknija országszerte, de annyi nincs, hogy arra biztosan tudjon építeni. Társat keres az albiba, állítja a Blikk.


Tovább 5

Szörnyet lőttek az ukránok

Egy furcsa, kutyaszerű ragadozóval végeztek a napokban a volt szovjet köztársaság területén. A szürke színű, hosszú és izmos hátsó lábakkal, és hatalmas metszőfogakkal rendelkező állatot a helyiek Chupacabra névre keresztelték - a  Bors szerint.


Tovább 1

Bódi Sylvi a hullámok fogságában

Bódi Sylvi (31) a Maldív-szigeteken töltött egy hetet, hogy tovább csiszolhassa szörftudását, írja a Blikk.

Tovább 0

Új melle lesz VV Évának

„Szupermelle” lesz VV Évának. A valóságshowhős a Bors újságnak mutatta meg a jelenlegi keblét, amitől most eddigi életével együtt elbúcsúzik. További részletek a lapban.


Tovább 2

Puzsér Róbertet megveszi az RTL Klub

Már a Csillag születik alatt jelezte, hogy a műsor végeztével kiszáll a televíziózásból, mert ő nem bulvárszereplő. A jelek szerint azonban mégis létezik az az összeg, amiért „korpásodik a haja”.

– Az RTL Klub egy bulvártelevízió, én pedig nem bulvárszereplő, hanem független kritikus vagyok – közölte Puzssér korábban öntudatosan, ám kissé elhamarkodottan. A Bors értesülése szerint ugyanis a tárgyalások során olyan ellenállhatatlan ajánlatot kapott, hogy attól leolvadt róla az értelmiségi dac, s most már kész bulvárhősként szórakoztatni a nagyérdeműt.

– Szinte készpénznek vehető, hogy visszatér – súgta meg informátorunk. – Ha aláírja a szerződést, lehet, hogy már az őszi szezonban láthatjuk. Nagy a titkolózás, de az biztos, hogy egy nagyszabású, saját show-ról van szó, amelynek költségvetésében szép nagy tétel lesz Puzsér gázsija – árulta el a csatorna egyik munkatársa.

Az érintettet tegnap a Bors nem érte el.


Tovább 8

Magyar a világ legcsinosabb lánya

 A világ legcsinosabb lányának választották Cserháti Tamarát (21) a Miss World nemzetközi döntőjén szombat este, adja hírül a Blikk.


Tovább 1

Szextérkép a magyar sztárokról

A dobogósok öt kü­lönböző "celebpartnert" is elfogyasztottak. Nagyításért kattintson a képre, vagy ide!

További magyarázat a Blikkben.


Tovább 1

Lányával játszik Stohl András

A színész a Szegedi Szabadtéri Játékok Mágnás Miska előadásában legnagyobb lányával, Lucával (19) áll egy színpadon, adja hírül a Blikk.


Tovább 2

Műkörmös lesz a Blikk szépe

Saját szalonra gyűjt mai címlaplány. Petrovics Orsolya (23) műkörmös szeretne lenni, de azt még nem döntötte el, hol nyisson saját üzletet. Részletek a Blikkben.


Tovább 0

Tört-zúzott Kapócs Zsóka apukája

 Tört-zúzott a káposztásmegyeri otthona előtti parkolóban Kapócs Zsóka (33) édesapja, Kapócs Ferenc: a saját Opeljén kívül két másik autó és két garázskapu is kárát látta rombolásának, számol be az esetről a Blikk.


Tovább 0

Rékasi szívét vizsgálják

Rékasi Károly (49) befeküdt a János kórházba, ahol egy speciális műszert erősítettek a testére – ezzel a szívműködését vizsgálták 24 órán keresztül. A színművész óvatosságból vállalta a vizsgálatokat, hiszen július végén egy alföldi kiruccanás közben rosszul lett, adja hírül újfent a Blikk.

Tovább 0

Székely legény vigasztalja Keresztest

Az interneten ismerte meg Keresztes Ildit, de már az első randin, sőt, csókon is túl vannak. Tanko Endrében a házasság gondolata is felmerült, számol be az X-faktor mentorának újabb hódításáról a Bors


Tovább 1

Elég volt a színlelésből! Válik az álompár

Szertefoszlott egy álom: válik a Szinetár–Bereczki házaspár. Pedig igazi álompárként emlegették őket éveken keresztül. A Blikk információi szerint a pár már be is adta a válókeresetet, így már biztos, hogy a döntésük végleges és megmásíthatatlan. Már csak azért is, mert úgy tudjuk, Bereczki máris új párra talált, többször is látták őt egy ismeretlen hölgy társaságában, s le sem tagadhatták volna, hogy egy párt alkotnak. Mások tudni vélik, hogy Szinetár Dóra pedig egy sármos színésszel, aki nem mellesleg színpadi partnere, került közelebbi kapcsolatba. Valószínűleg azért is jelentették be most maguk az érintettek, hogy vége a házasságuknak, hogy megelőzzenek minden pletykát.


Tovább 0

Szecsődi Karcsinak már nő a melle

A hormonokat nem bírja, az implantátumban bízik igazán, de már a bikinit is bevállalja.


Tovább 2

Stohl elvitte a pénzt színésztársai elől

 A Bors információi szerint a Siklósi Várszínház milliókkal tartozik a színészeknek, a korábban nagy sikerrel futó A Tenkes kapitánya című musical szereplői hónapok óta sorban állnak a pénzükért. Van, aki még a két évvel ezelőtti gázsiját sem kapta meg. Többen azt is felháborítónak tartják, hogy a kifizetéseknél osztályozni kezdték a színészeket: Stohl Andrást és Koncz Gábort már kifizették. Mészáros Árpád Zsolt a siklósi polgármesterhez fordult segítségért. További részletek a Borsban.


Tovább 0

Elvenné az RTL Klub Alekosz kéróját

Nem a levegőbe beszéltek az RTL Klub illetékesei, amikor azt ígérték, hogy minden nyereményét megpróbálják visszaszerezni csalfa sztárjuktól. A csatorna sokmilliós inkasszót küldött a valóságshow-hős nyakába. Alekosz ellentmondással élt a fizetési meghagyással szemben, így az ügy bíróságon folytatódik – várhatóan hosszú ideig, adja hírül a Blikk.


Tovább 7

VV Éva: Ne törjék el újra a csuklóm

VV Éva (30) joggal érezheti úgy, minden összeesküdött az egészsége ellen. Hat hete egy görkorcsolya-balesetben két helyen is eltörte a csuklóját, a hét végén pedig egy szórakozóhelyen dulakodás közben szerzett komoly fejsérülést, mint arról a Blikk elsőként beszámolt.


Tovább 3

Cini a Nagyszínpadon mutatta meg új melleit

– Soha többé az életben, egyetlen férfi kedvéért sem operáltatok át magamon semmit, pláne nem lesz olyan méretű a mellem, mint volt – nevetett Cini. – Életemben először énekelhettem a Nagyszínpadon, és ettől, no meg attól, hogy nem zavartak többé a „labdáim”, olyan felszabadultan táncoltam és olyan eufória járt át, mint nagyon régen – mondta a Borsnak Cini közvetlenül a fellépése után.


Tovább 1

Ötven éve halt meg Marilyn Monroe

Ritkán látott képek az amerikai idolról. 


Tovább 0

Együtt vetkőztek pucérra a playmate-ek

Együtt pózolnak a playmate-ek! Bűti Bettina (24) és Fekete Tünde (28) már a verseny elején összebarátkozott, így nem okozott nekik nagy gondot a Playboy magazin címlapfotózása, adja hírül a Blikk.


Tovább 0

Eszméletlenül vitték kórházba Rékasit

Mindössze három óra hosszat élvezhette a gondtalan pihenést Rékasi Károly. A színész ugyanis olyan rosszul lett a szállodában, hogy szirénázó mentőautó szállította a szolnoki kórházba, derül ki a Borsból.


Tovább 1

Na ezért menők a kínaiak

Már négy éves korukban olyan edzést kapnak, hogy patatokban folynak a könnyek. Hatásosabb, mint a dopping. További képek itt.


Tovább 4

Milliókba került VV Veronika teste

VV Veronika (21) úgy döntött, újabb beavatkozást végeztet el magán. Az ezúttal platinaszőke valóságshow-hős most kicsit csálé fogait hozatja rendbe egy tatai klinikán, tudtuk meg a Blikkből

Tovább 6

Nagyon nagy lett Nagy Ő Anikó

Hoppáka.


Tovább 12