Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kovács Lázár exe felfedte bájait

Sikert aratott ismerősei körében Bíró Andrea, aki szexis képeket tett közzé magáról. Ilyen beállításban még nem láthattuk Kovács Lázár sztárszakács gyermekének édesanyját.


Tovább 1

Cindy Crawford lánya már modellkedik

Az anyukája fotogenitásával megáldott, gyönyörű Kaia Gerber a Versace újonnan indított gyerekkollekciójának darabjait mutatta be Donatella szárnyai alatt.


Tovább 0

Nyíllal átlőtt kacsa úszkál a gyulai tóban

Igencsak megdöbbentő látványban volt része olvasónknak a hétvégén a gyulai csónakázó tónál. Egy vadkacsa hátában egy jókora nyílvesszővel szelte a vizet fel, s alá.
 — Ismerőseinkkel sétálgattunk a gyulai vár közelében szombaton, s a csónakázó tóban egy vadkacsát láttunk meg. A hátában egy nyílvessző volt. Egyből arra gondoltunk, hogy ezt a brutális tettet olyan vandálok követték el, akik büntetést érdemelnek. (beol.hu)


Tovább 4

Nemváltó műtéten gondolkozik a Megasztár

Szecsődi Károly még nem döntötte el, hogy a továbbiakban szeretne-e inkább nőként élni.

Fotó: origo.hu


Tovább 5

A boldogságtól fogy Claudia

Jobban néz ki, mint valaha, és saját elmondása szerint boldog Liptai Claudia (38), aki fél év pihenő után a február közepén induló Megasztárban tér vissza a képernyőre.


Tovább 2

Titokban nyaral Keresztes Ildi és férje

Válságba került házassága megmentésén dolgozik Keresztes Ildikó (47) és Kicska László (46), mégpedig távol a kíváncsiskodó szemektől, egy közös nyaraláson. Az X-Faktor mentora és az Edda basszusgitárosa lapunk információi szerint a napokban a legnagyobb titokban utazott el külföldre, hogy egy hetet töltsenek együtt édes kettesben, ami talán újra összekovácsolja a szebb napokat látott párt.


Tovább 0

Gigi összevissza beszél dubaji útjáról

Gigi kizárólag a Fókusz kamerái előtt mondta el az igazságot dubaji útjával kapcsolatban. Ám ahelyett, hogy tisztázta volna magát, csak még jobban összekuszálta a szálakat.

– Rosszul kommunikáltam, ez kétségtelen – mondta a Borsnak Gigi. – Az a helyzet, hogy szerettem volna titokban tartani az utat. Most már én is látom, hogy ez egyszerűen megvalósíthatatlan, hiszen ha máshol nem, akkor a reptéren felismer valaki, és ha nem mondok semmit arról, hogy hová megyek, akkor azonnal elkezdődnek a találgatások. Tanulságos volt számomra ez az ügy, a jövőben majd választok magamnak egy sajtóorgánumot, ahol elárulom az úti célt, ezzel talán elejét tudom venni a rosszindulatú megjegyzéseknek.


Tovább 2

Megfelezték Stohl büntetését

 

Stohl András (44) számolhatja a rács mögötti éjszakáit, ugyanis nincs már messze a szabadulásának napja! A Blikk megtudta: már csak 56-ot kell aludnia priccsen, ugyanis március 5-én szabadul!


Tovább 18

C. Ronaldo csaja elfelejtett felöltözni

a CKM meg közölte a képeket az orosz Irina Sejkről


Tovább 0

Cameron Diaz Hawaii-on sütteti

a hasát és a fenekét.


Tovább 0

Jessica Alba szülés után, bikiniben

Még több itt.


Tovább 0

Dobó Kata vagy a húga?

Innen.


Tovább 0

Csodás ez az ásító csaj

via filmklub reblog


Tovább 0

Dubajba repült titokban Gigi

VV Gigi még a családjának sem szólt arról, hova készül, a hét végi fellépéseit azonban sorra lemondta - a Blikk nyomozásba kezdett a lány után, természetesen sikerrel.


Tovább 6

2011 - F*CK YOU!


Tovább 0

Emberi fogú hereharapó halat fogtak!

Egy rettenthetetlen brit horgász mesélt arról, hogy sikerült elfognia egy gyilkológépet, amelyik arról ismert, hogy emberi heréket szokott letépni, ráadásul teljesen emberi fogai vannak. A vérengző „golyómetsző" hal nemrég két embert ölt meg úgy, hogy leharapta a heréiket és így elvéreztek.


Tovább 3

Alonso 24 éves modellcsajjal kavar

A Ferrari pilótája állítólag jó barátságba került egy szép orosz szőkeséggel, Xenia Tchoumitchevával, aki Svájcban született és svájci állampolgár és csak 24 éves fruska.

(kép: autoinfection.com)


Tovább 0

Mégsem verték össze annyira Oláh Ibolyát

Túlzónak bizonyult a hír, miszerint brutálisan összeverték az énekesnőt. Cigányozás, leszbizés és székdobálás azért volt.


Tovább 3

Kim Dzsong Il többé nem néz

Rendhagyó különkiadásunkban kicsit sajnáljuk, hogy a legjobb tematikus mikroblog, a Kim Jong Il looking at things immár sosem lesz az többé, ami volt.


Tovább 0

Zimány: Szétszakított minket a távolság

 A modell és a futballsztár Dzsudzsák Balázs (25) néhány héttel ezelőtt döntött úgy, hogy külön folytatják életüket. ... Linda úgy tervezi, egye­lőre nem veti bele magát a szinglik bohém életébe, sőt! A pasik most várhatnak, ő a vizsgaidőszak gondolatával kel és fekszik. No meg a munkával.


– Az irodában szeretik, hogy szókimondó vagyok, és azt nézik, hogyan oldom meg a feladataimat. Ott nem a külső számít – szögezte le a jogászjelölt.


Tovább 7

Nagy Feró az utcán kampányolt Enikőért

Hatalmas „szendvicsembernek" öltözve rótta Budapest utcáit, hogy szavazatokat gyűjtsön az énekesnőnek. A Beatrice frontembere nem kis feltűnést keltett tegnap délután a nyakába akasztott táblával, szétszedték nemcsak a fiatal lányok, de az idősebb hölgyek is.


Tovább 1

VV szerelem! Meghódította Dyát Shadi

A plázacica és az egykori feltörekvő fiú között kialakulóban van valami. Shadi az első pillanattól teljesen odáig volt Dyáért, érzéseit már a villában sem tagadta.


Tovább 3

Liptai Claudiát elhagyta a kedvese

 Egy év lángolás felemésztette Liptai Claudiáék (38) szerelmét. Úgy tudjuk, B. Péter, a tévés szerkesztő visszaköltözött a feleségéhez és két gyermekéhez Dunakeszire. 


Tovább 5

Orlando Bloom gyereket és felsőtestet villant

Van itt még több is.


Tovább 0

Jól áll a terhesség Cameron Diaznak

Nagyon várjuk már a kis pocaklakót. Filmelőzetes itt.


Tovább 0