Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bomba nő lett VV Vera

Fogyókúra, diszkrét ajakfeltöltés, műszempillák, valamint vadiúj, divatos frizura, vagány hajszín. Így írható le legrövidebben a tavaszi hangulatba jött VV Vera, akit egy komplett stíluskommandó vett kezelésbe.


Tovább 7

Uma Thurman terhesen is szexi

via Huffingtonpost


Tovább 0

Piásan flörtölt kollégájával Kondákor Zsófi

A Jóban Rosszban csinos színésznője alaposan felöntött a garatra, majd az italtól felbátorodva erőteljesen rányomult sorozatbeli kollégájára, Száraz Dénesre (33).

– Mindketten párkapcsolatban élünk, semmi nincs köztünk, de a közös munka miatt természetesen jóban vagyunk. Sosem kezdenék ki nős férfival, nevetségesnek tartom ezeket a következtetéseket – mondta a Blikknek Kondákor Zsófia. Megkerestük Száraz Dénest is, aki annyit mondott: mindenki értse úgy a történteket, ahogy akarja.

(blikk)

ps: a nap képe szerkesztősége szerint az vesse rájuk az első követ, aki nem volt még válllalati rendezvényen, és nem lazított egy fokot az amúgy szigorúan szakmai alapokra helyezett munkahelyi viszonyokon.


Tovább 0

Damu lefújta az esküvőt

Bár eljegyezte, nem akarja feleségül venni menyasszonyát Damu Roland (37) börtönbe vonulása előtt. Elengedi az asszonyt, megértené, ha az a hosszú éveket nem bírná ki úgy, hogy csak a beszélőkön találkozhatnak.


Tovább 4

Parkoló autónak tolatott Sarka Kata

Tolatás közben dzsipjével egy másik kocsinak ütközött Sarka Kata (25) a hét végén, de szerencsére nem történt kár egyik autóban sem.


Hajdú Péter felesége kacsát etetni és sétálni ment a Balaton-partra két gyermekükkel, Noémivel (3), a másfél éves Dáviddal és kislányuk négyéves barátnőjét is magukkal vitték. Saját bevallásuk szerint a  nap fantasztikusan telt, egészen addig, amíg becsúszott ez a kis malőr az étteremből kijövet.


Tovább 1

Utcára kerülhet VV Fecó - itt a számlája!

Utcára kerülhet VV Fecó (28) és a családja! A villába még nagy reményekkel beköltözött játékos elé a siker, pénz és csillogás helyett a kőkemény való világ tárult, miután kijött az RTL Klub valóságshow-jából.



Tételesen. Fecó megmutatta a Blikknek a kivonatot, amelyen számszerűsítette az önkormányzat, hogy pontosan 101 823 forinttal tartoznak.


Se fellépés, se pénz, helyette hitelek, kölcsönök és egy kilakoltatási papír. Fecó  arra  számított, hogy kijövetele után megoldódik minden problémája, haknit haknira halmoz majd, és nem kell aggódnia többet a megélhetésükért.

Ehelyett azonban egy kilakoltatásról szóló felszólítást vett ki a postaládából. Fecót feleségével és két kisgyerekével, Fecókával (5) és Kevinnel (3) 15 napon belül az utcára dobják, ha nem fizeti be az önkormányzattól bérelt lakása után felhalmozott hátralékot, 101823 forintot.


Tovább 6

Felfüggesztett börtönt kaphat Udvaros Dorottya

Ha az Udvaros Dorottya számára a legrosszabb forgatókönyv valósul meg, akár felfüggesztett börtönbüntetést és több százezer forintos bírságot is kaphat a Kossuth-díjas színésznő.


Tovább 4

Itt a nyár: Zimány Linda már bikiniben tolja

innen.


Tovább 0

Karambolozott Udvaros Dorottya

Budapest II. kerületében, a Bem József út és Margit krt. kereszteződésénél karambolozott szombaton Udvaros Dorottya színésznő.

A másik járműben hárman utaztak, közülük két személyt a mentők kórházba szállítottak. Udvaros Dorottya könnyebb sérüléseket szenvedett, őt rendőrautó vitte el a helyszínről.


Tovább 0

Döbbenet! Szakított Szabó Zsófi és Berki Krisztián

A szerelem és a tetoválás örök, de az álompárnak annyi.

Fotó: fuckyeahkrisztianberki.tumblr.com


Tovább 9

Jessica Alba fehér bugyit villantott

A Paris Fashion Weeken történt az eset.

Innen.


Tovább 2

Antonio Banderas Budapesten

Antonio Banderas egy reklámfilmforgatás miatt érkezett hozzánk.

Forrás: 168ora.hu


Tovább 0

Kate Moss melleit kapjuk márciusra

Várhatjuk az Another Man legfrissebb számát.


Tovább 0

Berki Krisztián vidáman rabosodott

"a “motoros” közùti balesetben törtèntekről ma lettem kihallgatva `gyanúsítottként rabosítva...`" - számolt be róla Facebook oldalán.


Tovább 2

Sarka Kata bármit csinál

Amióta házas, egy éjszakát sem töltött férje nélkül Sarka Kata (25), most viszont aláírt egy olyan szerződést, amely akár napokra is külföldre szólíthatja. Katát egy vezető műköröm- és műszempilla-forgalmazó cég választotta 2012-es, egész Európára kiterjedő kampánya arcának.


Tovább 7

Whitney Houston utolsó vacsorája

Innen.


Tovább 8

Minusz 40 fok

Üzenet Harkovból: Tartsatok ki, emberek! Mindjárt itt a nyár!

(viaíróúr)


Tovább 3

Döbbenet! George Clooney vacsorázni vitte a csaját

Majd távozott Stacy Keiblerrel. Egi!


Tovább 0

Isten éltesse, elnök úr!


Tovább 3

Medvecky Ilona elterült a földön

Forrás: blikk.hu


Tovább 10

Kiakad a cukiságmérő

Innen.


Tovább 1

Cristofel a pult mögé áll

Bártulajdonos lett VV Cristofelből (18). A ValóVilág kubai csődöre úgy döntött, sziporkázó személyiségét éjszakánként is megosztja a nagyközönséggel, aminek saját pubja ad majd teret.


Tovább 0

Szandika szexből él, és boldog

A Blikk úgy tudja, a szőkeség, akinek a VV után még azon kellett gondolkodnia, lesz-e hol laknia, ha jó barátja, Sanyi már nem várja haza, egykori neves magyar pornósokkal külföldön, Sandra Celebry néven csinálta meg a szerencséjét.


Tovább 0

Megmutatta testét Kustánczi Lia

Kustánczi Lia elhozza a nyarat! A playmate a fagyok között is rátalált a napsütésre, ám ehhez egészen a horvát tengerpartig kellett utaznia. Klipet forgatott a csinos előadó.


Tovább 0

Karsai Zita szabadulna Dubajtól


    

A Megatáncban robbant be a köztudatba, de nem sokáig élvezte az ismertséget. Egy időre eltűnt, kiderült, férjhez ment és Dubajba költözött. Most újra itthon építi karrierjét.

(fotó: Móricz István)


Tovább 0