Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elkelt az Orbán Viktor festmény az árverésen

"Impasto  kés vonásokkal vastagon felhordott minőségi festékréteg, mely az impresszív hatást csak segíti. Fényes lakkal fixálva mely a hosszú ragyogást  biztosítja , s az amúgy is élénk színeket erősíti! "

Lássuk be, ötven ropiért a bolondnak is megéri.


Tovább 11

Cs. Bettina sápadtan, de mosolyogva jött ki a börtönből

Cs. Bettina szabadon távozhatott a kecskeméti börtönből. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság ugyanis másodfokon enyhített a szigorú kényszerintézkedésen, és házi őrizetbe helyezte a bokszolónőt.


Tovább 2

A H&M-nek már nem elég jók az igazi testek

A cég beismerte, hogy számítógéppel előállított testekkel reklámozzák legújabb kollekciójukat.


Tovább 0

Palvin Barbi Victoria's Secret modell lett

Még több kép itt.


Tovább 0

Nem várta szerelme Claudiát a reptéren

Senki nem várta Liptai Claudiát tegnap délután a Liszt Ferenc repülőtéren, amikor frankfurti átszállás után megérkezett a barátnőjével, Várkonyi Andreával Miamiból.


Tovább 4

2012 merész fürdőruha-divatja

Innen. Onnan


Tovább 1

Crawford ezzel a testtel strandolt

innen


Tovább 0

Kate Middleton beugrott a Tesco-ba

Már a királyi ház ajtaján kopogtat a válság.


Tovább 5

Kifecsegték Dobó Kata titkát

Néhány héten belül világra hozza első gyermekét Dobó Kata. A színésznő titkolja, de a Bors megtudta: kislányt hord a szíve alatt.

fotó: Nagy Illés Szilárd


Tovább 0

CKM címlapfotózás a Villában

Seherezádé és Veronika a férfimagazinnak vetkőztek. A teljes sorozat itt. 


Tovább 0

Kováts Vera a szerelmével ostromolja Baricz Gergőt

– Abszolút működött a kémiájuk, nagyon jól álltak egymásnak, filmrendezőként azt mondanám, ők az újabb kori Rómeó és Júlia – mondta a Borsnak Keresztes Ildikó. – Még a próbákon előadott civódásaik is édesek voltak. Egyszer nekem kellett lecsillapítanom Gergőt, mikor Verácska benyomta a hisztigépet. Gergő egy idő azután már így viccelődött: „ritkán szoktam megütni nőt, de most majdnem megtörtént” – emlékezett a vígjátéki pillanatra Gergő mentora. 


Tovább 1

Keresztes Ildikó: Szó nincs válásról!

Egyfelől:

"Szó nincs válásról és nem szeretném, ha olyanokat írnának le, amiket én nem mondok!" - szögezte le a lehető legnagyobb határozottsággal az énekesnő. Csak némi türelmet kér a rajongóktól és a kollégáktól, amíg rendezik a házasságban megjelent problémákat, amelyek elmondása szerint bármelyik kapcsolatban előkerülnek 25 év alatt.
 

Másrészt:

Nehéz lehetett mindezt végigcsinálni úgy, hogy a férfi, akivel 25 éve kötötte össze az élet, már más nő karjaiban vigasztalódik. Úgy tudjuk, Kicska új párja egy 23 éves szlovákiai magyar lány, a Királyhelmecről származó Bernadett, aki fanatikus Edda-rajongó.

– Nagy a szerelem közöttük! Már jó ideje együtt vannak, halálosan szerelmes Laci a lányba! – mondta a házaspár egy közeli, neve elhallgatását kérő ismerőse. – Noha Ildikó és Laci azt nyilatkozta, hogy a szétválásukat nem befolyásolta harmadik személy, ez nem így van!

a napképe szerkesztősége hülyén áll a probléma előtt. 


Tovább 2

Keresztes Ildikótól elválik a férje

Házasságuk korábban többször is válságba került már, de az énekesnőnek eddig mindig sikerült megmentenie azt. Az utóbbi időben azonban annyira ellaposodott a kapcsolatuk, hogy az énekesnő és az Edda basszusgitárosa úgy döntött, mindkettőjüknek az lesz a legjobb, ha szétválnak.

:(




Tovább 1

Nyilvánosan vetkőzött meztelenre Jerzy

A VV-szereplő Jarzy az Erotika kiállítás egyik szereplője, de kicsit elbambult: Amikor felmentem a színpadra, csak akkor vettem észre, hogy a közönség kilencven százalékát az erősebb nem teszi ki. Őszintén mondom, eddig még nem igazán vetkőztem ennyi férfi előtt, de szerencsére sikerem volt.


Tovább 0

Rubint Réka saját farát fogdossa

Akkor mára megvagyunk, mindenki kikapcsolhatja a netet.


Tovább 1

Demi Moore válik

"Mély szomorúsággal és nehéz szívvel hoztam meg a döntést, hogy befejezem a hatéves házasságomat Ashtonnal" - így fogalmazott Demi Moore, amikor a válást bejelentette. Semmiféle közös megegyezésről nem esett szó, a színésznő nem fogalmazott többes számban, vagyis nem együtt adták ki a hivatalos közleményt.


Tovább 0

Döbbenet! 45 éves a szexi francia

fotó:Michel Comte Estate/ I- Management SA


Tovább 3

Fagyott földönkívülit rejtegetett a hűtőjében

forrás: Michael Cohen

Két évig őrizte a fridzsiderében a két éve lezuhant ufó mellett talált testet egy orosz nő.


Tovább 1

Révész Máriusz leborult

Forrás: [origo] 



Tovább 4

Felavatták a hülyeség emlékművét

ideje volt.


Tovább 1

Madonna 53 éves

 

És ölelgeti a 24 éves pasiját.


Tovább 0

Woody és Scarlett strandolnak


Tovább 0

Alekosz pornózni fog?

Elképesztő információ jutott a StoryOnline birtokába. Megtudtuk, hogy Magyarország legnagyobb pornófilm rendezője és producere tárgyalásokat folytat Alekosszal.


Tovább 4

Orvosi rendelvényre az éhségsztrájk elmarad

Elmarad az öngyilkosság.


Tovább 0

Dúró Dóra, a pocaklakó és a kenguru


Tovább 0