Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Berki Krisztián új teste

Berki Krisztián új életet kezdett.


Tovább 0

Íme a magyar pókeresek szextérképe

Nagyításásért kattintson a képre! (forrás: Blikk)


Tovább 0

Sarka Kata dekoltázsa mindent vitt

Noha az egy négyzetméterre jutó sztárok száma elképesztően magas volt a hot! magazin szerda esti partiján, egyértelműen Sarka Kata (26) volt a központban, írja a Blikk


Tovább 2

Családjával marad Szinetár szeretője

Szinetár Dóra nem szomorkodott sokáig Bereczkivel való szakítása után, a színpadon ugyanis ismét rátalált a szerelem Makranczi Zalán személyében. Úgy tűnik azonban, hogy az életre szóló fogadalom felülírja a szerelmet, a Blikk ugyanis úgy tudja, a hirtelen lángra lobbant érzelmek ellenére a férfi nem szándékozik elhagyni a családját.


Tovább 2

Mila Kunis és Ashton Kutcher így szeretik egymást


Tovább 0

Lady Gagából Lady Dagi lett

Kissé meghízott az énekesnő. Szereti a tésztát, a pizzát, na.

Forrás: femcafe.hu


Tovább 0

Melltartó nélkül lép fel Szinetár Dóra

Az énekesnő a szakítása óta vékony kis felsőkben lép fel, amelyek alá szemmel láthatóan nem vesz fel melltartót, írja a Blikk.


Tovább 9

Szeretőjével bukott le Janza Kata

Úgy tűnik, ez nem gátolja abban Janza Katát és Szerényi Lászlót, hogy végre nyilvánosan vállalják egymást, a szerelmesek kapcsolata ugyanis már hónapok óta nyílt titok a színházi világban, ám eddig nagyon vigyáztak arra, hogy ne bukjanak le. Sőt! Janza Kata az elmúlt hónapokban többszöri megkeresésünkre is kategorikusan letagadta a viszonyt. A most készült fotósorozat után azonban felesleges minden tagadás a Blikk szerint. 


Tovább 0

Újra Baywatch-lány lett Pamela

A most forgatott brazil reklámfilmben Pamela Anderson 45 évesen is bombaformában futkározott a tengerparton, írja a Blikk.

Fotó: Profimedia


Tovább 0

Palácsik Timea nem felejti az erőszakot

Andy Vajna oldalán most boldog Palácsik Tímea, de a Blikknek elárulta, a Damu okozta seb a lelkében nem gyógyul.


Tovább 8

Zámbó Jimmy Gregor Bernadettel smárolt

Bár rengetegen suttogtak róla, soha senki nem erősítette meg, hogy Zámbó Jimmy (†42) és Gregor Bernadett (40) valóban egymás szeretői lettek volna, egészen eddig. Lagzi Lajcsi (51) ugyanis a Frizbi felvételén elárulta, Jimmy  neki egyszer vallomást tett: halálosan szerelmes Gregor Bernadettbe, állítja a Blikk.


Tovább 2

Jessica Simpson kisbabája bikiniben

Ráadásul kötött. 

Részletek itt.


Tovább 0

Emma Watson mellbimbóbalesete

Legújabb filmje, a The Perks Of Being A Wallflower Los Angeles-i premierjére facéran érkező Emma Watson egy igen rafinált, bézs színű ruhát választott, amiből pózolás közben kikandikált a mellbimbója. Szerencsére Emma elővigyázatos volt, és felragasztott egy bimbótapaszt. Hiába festett a színésznő káprázatosan aznap este, a közönség figyelmét elterelte a szerencsétlen "mellbedobás” - állítja a Bors.


Tovább 4

Félelmetesen néz ki Meg Ryan

A népszerű színésznőt shoppingolás közben kapták lencsevégre. Ha csak a karját nézzük azt hihetnénk, hogy egy idős asszony fotóját bámuljuk – olvastuk a Borsban.


Tovább 3

Ismét szakított Görög Zita

Még szinte el sem kezdődött, máris véget ért a kapcsolat a gyönyörű modell-műsorvezető Görög Zita (32) és a zenész Rakonczai Imre (40) között, írja a Blikk.


Tovább 1

Szépségkirálynővel jár Gyurta Dániel

Gyurta az ötkarikás játékokon megismerkedett a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének, Borkai Zsoltnak (46) a lányával, Petrával (19). A szerelem lángra lobbant közöttük, s a fiatalok egymásba habarodtak, írja a Blikk.


Tovább 1

Térden állva jövök hozzád


Tovább 0

Justin Bieber intim képet posztolt magáról

A világhírű celeb egy nagyon személyes pillanatban készített fotót magáról, amit azonnal posztolt is Twitter oldalára – írta meg az Entertainment Wise. A híresség megörökítette hogy néz ki félmeztelenül, ágyában fekve, pár pillanattal ébredése után. (Bors)


Tovább 0

Bódy Silvy gerjed a szado-mazó szexre

Bódi Sylvi sokat sejtető szado-mazo bilincseket imitáló ékszereket csináltatott magának. A miértekre talányosan válaszolt, a magyarázatot szeretné az olvasók fantáziájára bízni, adja hírül a Bors.


Tovább 2

Szextúrára mentek Norbiék

Tizedik házassági évfordulóján elszökött a Schobert házaspár. Vaktában indultak el, és elég jó helyeken kötöttek ki: Velence és Nizza is útba esett. Eredetileg azt tervezték, hogy itthon ünnepelik a jubileumi évfordulót, Norbi még ajándékon is gondolkozott, aztán meggondolta magát. Minden éj nászéjszaka volt, a Bors szerint.


Tovább 1

Felvétel közben kiborult Keresztes

Sosem látott drámát hozott egy versenyző szereplése az X-Faktor első válogatóján. Keresztes Ildikó ugyanis úgy összekapott mentortársaival az egyik jelentkező produkciója kapcsán, hogy faképnél hagyta őket, hosszú percekre leállítva ezzel a meghallgatást. Az RTL Klub tehetségkutatójának egyetlen női mentora ugyanis se szó, se beszéd felállt az asztaltól, és azonnal elhagyta a stúdiót, írja a Blikk.


Tovább 3

Családapát szeret Szinetár Dóra

 Eddig sehol sem hallott információ jutott a Blikk birtokába: Szinetár Dóra (35) új kedvese, Makranczi Zalán (33) családos ember. A színésznek felsége és egy kétéves kisfia van.


Tovább 11

Zámbó Jimmy fia indul az új X-Faktorban

Nehéz lehet Zámbó Jimmy (†42) árnyékában énekesi pályafutásba kezdeni, mindeddig fiának, Krisztiánnak (32) is beletört a bicskája a próbálkozásokba. Most jelentkezett a szombaton kezdődő új X-Faktorba, írja a Blikk.


Tovább 5

Korda György három nap után tért magához

Hazaengedték a kórházból Korda Györgyöt, aki a múlt héten életveszélyes állapotban feküdt az intenzíven egy epehólyag-gyulladás miatt. Betegsége miatt tizenöt fellépést kellett lemondaniuk, adja hírül a Bors,


Tovább 0

Fegyver miatt csaptak le Fluorra a rendőrök

Egy játék pisztoly miatt vették elő a rendőrök Fluort (25)! Az éber zsaruk hétfő délután igazoltatták a rappert és menedzserét, mert egy bejelentés szerint Fluor az autókra lövöldözött egy fegyvernek látszó tárggyal - számol be rendkívüli eseményről  Blikk újság.


Tovább 6