Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szandál zoknival?

Sarah Jessica Parker is azt hiszi, mindent megtehet már?


Tovább 0

Hoffmann Rózsa tudatosan parkol tilosban

Rossz példát mutatott az ifjúságnak Hoffmann Rózsa (64)! Az oktatási államtitkár tiltott helyen várakozott autójával, amit a Blikk olvasója szúrt ki. A politikus Skoda Superbje ugyanis éppen egy tűzcsap elé parkolt, a területet felfestés is jelezte. A politkus a lapban magyarázkodik.


Tovább 1

Cserélgeti a luxusautókat Győzike

Érdekesen fogja fel a szegénységet Gáspár Győző. Miközben megállás nélkül arra panaszkodik, hogy anyagilag és lelkileg padlón van, folyamatosan újabb és újabb luxusautókban látják, és rendszeresen jár kényeztető kezelésekre szépségszalonokba, a Blikk szerint.


Tovább 2

Lady Gaga meztelen

És az új parfümjét reklámozza.


Tovább 3

Hová tűnt Győzi nagymamájának 212 milliója?

Egyre cifrább dolgok derültek ki ifj. Gáspár Győző (38) és családja vagyoni helyzetéről: a NAV több mint 400 millió nyomát kutatva rávilágított, a nagyi számlájáról felvett 212 milliónyi készpénznek se híre, se hamva.


Tovább 2

Döbbenet! Zárolták Győzike 150 milliós örökségét

Még nagyobb bajban Győzike (38)! A Blikk megtudta, hogy a show-man ellen újabb eljárást indított a NAV, méghozzá csalás és pénzmosás miatt, amit a gyanú szerint társakkal követett el.


Tovább 4

Gáspár Laci még nős, de új párja van

A Blikk munkatársa látta, amit  Gáspár Laci össze nem téveszthető sportautójából kiszállt egy rózsaszín kabátos hölgy a dunakeszi pályaudvarnál.


Tovább 2

Parkoló autónak tolatott Sarka Kata

Tolatás közben dzsipjével egy másik kocsinak ütközött Sarka Kata (25) a hét végén, de szerencsére nem történt kár egyik autóban sem.


Hajdú Péter felesége kacsát etetni és sétálni ment a Balaton-partra két gyermekükkel, Noémivel (3), a másfél éves Dáviddal és kislányuk négyéves barátnőjét is magukkal vitték. Saját bevallásuk szerint a  nap fantasztikusan telt, egészen addig, amíg becsúszott ez a kis malőr az étteremből kijövet.


Tovább 1

Vádemelést kértek Liptai Claudia ellen

Az ügyészségre került Liptai Claudia parkolási ügye. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a műsorvezető ellen folytatott közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást lezárták. A hivatalos szerv a keletkezett iratokat megküldte az illetékes ügyészségnek vádemelési javaslattal.


Tovább 12

Kate Moss meghámozva

a májusi párizsi Vogue-ban.


Tovább 0

Liptai Claudia rokkantigazolvánnyal parkolt

De a Blikknek az üzente, nem kíván nyilatkozni ebben az ügyben.


Tovább 13