Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Thaiföldön modellkedik a Barátok közt sztárja

Egyik barátnőjét látogatta meg Ázsiában Nagy Alexandra, de több lett egy szimpla találkozónál. Divattervezővel, modellel lakik a barátnő, innen egyenes út vezetett a fotózáshoz. Mi persze nagyon várjuk vissza a sorozatba Fekete Alízt. Egyéb fontos részletek a Vaárnapi Blikkben.


Tovább 0

Visszatér a börtönből Kertész Géza

 Ismét feltűnik a Barátok közt szereplőinek lakóházában Kertész Géza, de ezzel nem kis kockázatot vállal, hiszen – miután megszökött a börtönből – a rendőrség minden bizonnyal üldözi őt. Még több igazság a Blikkben


Tovább 0

Íme a Barátok közt szextérképe

Bár a szíve örökké Balogh Nóráért dobog, mégis Berényi Miklós a Barátok közt legnagyobb szívtiprója a Blikk szerint. Nagyításért kattintson a képre, vagy ide!


Tovább 4

Új Péter a Barátok köztben

Péntek este debütál először a Mátyás király téren az Illés Petit alakító Kiss Péter Balázs. - Nem egyszerű feladat átvenni valakinek a szerepét. Egy olyan szerepet, amit már megszerettek a nézők, és a jövőben valaki más alakítja. A sorozat készítői nem várták el, hogy ugyanazt csináljam, mint korábban Zsombor, hiszen azt nem is lehet, de ugyanakkor nagyon fontos, hogy a már megszokott Petit képes legyek megőrizni - mondta a Blikknek Péter, aki nagyon kíváncsi a nézők véleményére.


Tovább 0

Álomesküvő! Balogh Edina férjhez ment

Testőrök védték a rajongók százaitól Balogh Edinát (27) és férjét az év esküvőjén! A Barátok Közt Nádor Kingája szombaton délután mondta ki a boldogító igent Som Krisztiánnak, és az esztergomi Bazilikát teljesen megtöltötték a sorozat hívei.


Tovább 0