Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megzúzták Kiss László verdáját

Kiss László baleset Blikk

A Blikk újság szemfüles olvasó-riportere vette észre Százhalombatta főterén az autója mellett gondterhelten álldogáló lemondott úszó szövetségi kapitányt. Az autó sérülését látva azt feltételezi a kép készítője, hogy valaki beletolatott a drága autóba. 

Vagy nekitolatott egy tűzcsapnak. Tesszük hozzá, mert mi már jártunk így. :(


Tovább 0

Megtörték Schobert Norbert fehér Porsche kabrióját

Koppány Dávid, a Blikk olvasóripirtere örökítette meg az esetet. Egy VW Passat nem adta meg az elsőbbséget, és zúzta le a hófehér verdát.


Tovább 0

Parkoló autónak tolatott Sarka Kata

Tolatás közben dzsipjével egy másik kocsinak ütközött Sarka Kata (25) a hét végén, de szerencsére nem történt kár egyik autóban sem.


Hajdú Péter felesége kacsát etetni és sétálni ment a Balaton-partra két gyermekükkel, Noémivel (3), a másfél éves Dáviddal és kislányuk négyéves barátnőjét is magukkal vitték. Saját bevallásuk szerint a  nap fantasztikusan telt, egészen addig, amíg becsúszott ez a kis malőr az étteremből kijövet.


Tovább 1

Karambolozott Udvaros Dorottya

Budapest II. kerületében, a Bem József út és Margit krt. kereszteződésénél karambolozott szombaton Udvaros Dorottya színésznő.

A másik járműben hárman utaztak, közülük két személyt a mentők kórházba szállítottak. Udvaros Dorottya könnyebb sérüléseket szenvedett, őt rendőrautó vitte el a helyszínről.


Tovább 0

Fekete Pákó a hordágyon

Pákó a Blikknek nem kívánta elárulni, hogy ki támadt rá, orvosai pedig nem adtak felvilágosítást az állapotáról.


Tovább 0