Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Keresztest fenyegetik Zámbó miatt

Mostanra pedig úgy tűnik, már Ildikó személyes rajongótáborának is elege lett. Ők nem átallják pocskondiázni az énekesnőt, csupán azért, mert mások ellenében Krisztiánt vitte magával mentoráltnak. Azt is a szemére vetik, hogy miért nem rúgják már ki a versengésből a fiatalembert, írja a Blikk


Tovább 3

Jimmy dalával készül párbajozni Krisztián

Hiába a rajongók elfordulása, a mentorok nemtetszése, Zámbó Krisz­tián (32) továbbra is kitart apja „majmolása” mellett, a a Még nem veszíthetek című daltlal indul a párbajra, a Blikk szerint.


Tovább 0

Újra tud sírni Jimmy fia

Keresztes Ildikó (48) olyat hozott ki Zámbó Krisztiánból (32), amit már sok-sok éve senki sem. Az X-Faktor mentornője miatt könnyekben tört ki a feltörekvő énekes az RTL Klub tehetségkutatójának mentorok háza szakaszában, amikor kiderült, ki az, aki a legjobb tizenkét versenyző között lehet, írja a Blikk.


Tovább 0

Zámbó Jimmy fia indul az új X-Faktorban

Nehéz lehet Zámbó Jimmy (†42) árnyékában énekesi pályafutásba kezdeni, mindeddig fiának, Krisztiánnak (32) is beletört a bicskája a próbálkozásokba. Most jelentkezett a szombaton kezdődő új X-Faktorba, írja a Blikk.


Tovább 5