Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem mosolyoghat Sarka Kata kislánya

Hajdú Noncsinak tilos a mosoly, amikor villan a fotósok vakuja. A kislány egyik fogából letört egy darab és anyukája nem szeretné, ha társai ilyen képek miatt csúfolnák, írja a Blikk.


Tovább 4

Így romantikázik Hajdú Péter Sarka Katával

Hajdú Péterék menthetetlenül Ciprus szerelmeseivé váltak. A műsorvezető és felesége, Sarka Kata alig jöttek meg a mediterrán szigetről, máris a visszatérésen törik a fejüket.


Tovább 2

Parkoló autónak tolatott Sarka Kata

Tolatás közben dzsipjével egy másik kocsinak ütközött Sarka Kata (25) a hét végén, de szerencsére nem történt kár egyik autóban sem.


Hajdú Péter felesége kacsát etetni és sétálni ment a Balaton-partra két gyermekükkel, Noémivel (3), a másfél éves Dáviddal és kislányuk négyéves barátnőjét is magukkal vitték. Saját bevallásuk szerint a  nap fantasztikusan telt, egészen addig, amíg becsúszott ez a kis malőr az étteremből kijövet.


Tovább 1

Sarka Kata bármit csinál

Amióta házas, egy éjszakát sem töltött férje nélkül Sarka Kata (25), most viszont aláírt egy olyan szerződést, amely akár napokra is külföldre szólíthatja. Katát egy vezető műköröm- és műszempilla-forgalmazó cég választotta 2012-es, egész Európára kiterjedő kampánya arcának.


Tovább 7