Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Keresztest fenyegetik Zámbó miatt

Mostanra pedig úgy tűnik, már Ildikó személyes rajongótáborának is elege lett. Ők nem átallják pocskondiázni az énekesnőt, csupán azért, mert mások ellenében Krisztiánt vitte magával mentoráltnak. Azt is a szemére vetik, hogy miért nem rúgják már ki a versengésből a fiatalembert, írja a Blikk


Tovább 3

Újra tud sírni Jimmy fia

Keresztes Ildikó (48) olyat hozott ki Zámbó Krisztiánból (32), amit már sok-sok éve senki sem. Az X-Faktor mentornője miatt könnyekben tört ki a feltörekvő énekes az RTL Klub tehetségkutatójának mentorok háza szakaszában, amikor kiderült, ki az, aki a legjobb tizenkét versenyző között lehet, írja a Blikk.


Tovább 0

Felvétel közben kiborult Keresztes

Sosem látott drámát hozott egy versenyző szereplése az X-Faktor első válogatóján. Keresztes Ildikó ugyanis úgy összekapott mentortársaival az egyik jelentkező produkciója kapcsán, hogy faképnél hagyta őket, hosszú percekre leállítva ezzel a meghallgatást. Az RTL Klub tehetségkutatójának egyetlen női mentora ugyanis se szó, se beszéd felállt az asztaltól, és azonnal elhagyta a stúdiót, írja a Blikk.


Tovább 3

Székely legény vigasztalja Keresztest

Az interneten ismerte meg Keresztes Ildit, de már az első randin, sőt, csókon is túl vannak. Tanko Endrében a házasság gondolata is felmerült, számol be az X-faktor mentorának újabb hódításáról a Bors


Tovább 1

Keresztes Ildikó egyedül napozik

Már hivatalosan is egyedülállóként utazott Keresztes Ildikó (47) Spanyolországba! Az X-Faktor mentora válása ellenére bomba formában van.


Tovább 1

A férje is örül Keresztes zsűrizésének

Még mindig fontos férje, Kicska László (47) véleménye és támogatása Keresztes Ildikónak (47), holott néhány hónapja már a válásukról szóltak a hírek magánéleti válságuk miatt. Otthon minden téren, minden rendben van! – mondta a Blikknek az X-Faktor mentora.


Tovább 0

Keresztessel vígasztalódik Baricz

Az énekesnő és korábbi mentoráltja is egy szakításon van túl. Lehet, hogy egymást vigasztalják. Nincs olyan parti, rendezvény vagy sajtóesemény, amire nem együtt érkeznének, nemegyszer kéz a kézben, és ne közösen távoznának az este végén - olvasható a Blikkben.


Tovább 0

Titokban nyaral Keresztes Ildi és férje

Válságba került házassága megmentésén dolgozik Keresztes Ildikó (47) és Kicska László (46), mégpedig távol a kíváncsiskodó szemektől, egy közös nyaraláson. Az X-Faktor mentora és az Edda basszusgitárosa lapunk információi szerint a napokban a legnagyobb titokban utazott el külföldre, hogy egy hetet töltsenek együtt édes kettesben, ami talán újra összekovácsolja a szebb napokat látott párt.


Tovább 0

Keresztes Ildikó: Szó nincs válásról!

Egyfelől:

"Szó nincs válásról és nem szeretném, ha olyanokat írnának le, amiket én nem mondok!" - szögezte le a lehető legnagyobb határozottsággal az énekesnő. Csak némi türelmet kér a rajongóktól és a kollégáktól, amíg rendezik a házasságban megjelent problémákat, amelyek elmondása szerint bármelyik kapcsolatban előkerülnek 25 év alatt.
 

Másrészt:

Nehéz lehetett mindezt végigcsinálni úgy, hogy a férfi, akivel 25 éve kötötte össze az élet, már más nő karjaiban vigasztalódik. Úgy tudjuk, Kicska új párja egy 23 éves szlovákiai magyar lány, a Királyhelmecről származó Bernadett, aki fanatikus Edda-rajongó.

– Nagy a szerelem közöttük! Már jó ideje együtt vannak, halálosan szerelmes Laci a lányba! – mondta a házaspár egy közeli, neve elhallgatását kérő ismerőse. – Noha Ildikó és Laci azt nyilatkozta, hogy a szétválásukat nem befolyásolta harmadik személy, ez nem így van!

a napképe szerkesztősége hülyén áll a probléma előtt. 


Tovább 2

Keresztes Ildikótól elválik a férje

Házasságuk korábban többször is válságba került már, de az énekesnőnek eddig mindig sikerült megmentenie azt. Az utóbbi időben azonban annyira ellaposodott a kapcsolatuk, hogy az énekesnő és az Edda basszusgitárosa úgy döntött, mindkettőjüknek az lesz a legjobb, ha szétválnak.

:(




Tovább 1