Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajdút csak a pénz és a nézettség érdekli

Volt műsorvezetőtársa, Dömsödi Gábor szerint Hajdú jószívű, de csak addig, amíg az nem érinti a pénztárcáját. A könnyei igaziak, valóban megha­tódik egy-egy szívszorító történeten, de ahogy vége a felvételnek, lerázza magáról a terhet, mint kutya a vizet. Dömsödi készülő könyvének nem örül Hajdú, derül ki részletesen a Borsból.


Tovább 6

Nem mosolyoghat Sarka Kata kislánya

Hajdú Noncsinak tilos a mosoly, amikor villan a fotósok vakuja. A kislány egyik fogából letört egy darab és anyukája nem szeretné, ha társai ilyen képek miatt csúfolnák, írja a Blikk.


Tovább 4

Így romantikázik Hajdú Péter Sarka Katával

Hajdú Péterék menthetetlenül Ciprus szerelmeseivé váltak. A műsorvezető és felesége, Sarka Kata alig jöttek meg a mediterrán szigetről, máris a visszatérésen törik a fejüket.


Tovább 2

Parkoló autónak tolatott Sarka Kata

Tolatás közben dzsipjével egy másik kocsinak ütközött Sarka Kata (25) a hét végén, de szerencsére nem történt kár egyik autóban sem.


Hajdú Péter felesége kacsát etetni és sétálni ment a Balaton-partra két gyermekükkel, Noémivel (3), a másfél éves Dáviddal és kislányuk négyéves barátnőjét is magukkal vitték. Saját bevallásuk szerint a  nap fantasztikusan telt, egészen addig, amíg becsúszott ez a kis malőr az étteremből kijövet.


Tovább 1