Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bréking! Demcsák Zsuzsa ismét szingli

Szomorúak vagyunk. A Bors újság szerint vége a szerelemnek és a kapcsolatnak. A hírt az érintettek megerősítették. :(

Update: Semmi baj, Demcsák kivirult a szakítás után. Ezt írta ma reggel a Blikk. Megnyugodtunk. 

Ezt írtuk nyáron:

Demcsák Zsuzsa csőröz a Soundon

És ehhez mi is csak gratulálni tudunk, elvégre is oda ezért megy az ember. Vagy esetleg még a bicókat bepöccenteni. A bulvárlapok még csak a keresztnevét tudják a jóképű fiatalambernek. Az eseményt feldolgozó és egyben megörökítő videó itt látható.


Tovább 0

Kelemen Anna gondolkodik

Harcostársunk fedezte fel, hogy a valóságshow-szereplő, egykori playmate új szintre emelte a szelfi műfaját: gondolkodás közben fényképezte le magát. Hogy pontosan értsük, ide is másoljuk, min járt a kép készítése közben Anna esze:  Ma nagyon sokat gondolkodtam egy ajánlaton ami bár rendkívül kecsegtető mégsem vállalom el egészen egyszerűen azért mert nincs hozzá kedvem!
Nem tudok és nem is akarok tovább fikciókat irni egy adott műfajon belül,nem megy! Más valaki vagyok!

Filozófia rulez, Rodin halott!


Tovább 0

A barátai elől is dugdosta szerelmét Kásás Tamás

A Bors újság nyomába eredt a vizilabdás és a tavalyi Miss Fit versenyen induló Póta Dorina titkolt kapcsolatának. A kutatás eredménye itt olvasható


Tovább 0

Mindenki ugrana a legjobb testű nőre

Tökéletes alak.  Beatrix egy nemzetközi verseny különdíjaként kapta a Legjobb test címet

Ács Bea, a bulgáriai Mr. és Miss Grand Sea Universe szépségverseny díjazottja ötezer levelet kapott, amióta kiderült, hogy szingli. A barátkozni akarók között magyar celebek is vannak, derült ki a Bors cikkéből.


Tovább 0

Kit ölelget Gyurcsány Ferenc?

A szárszói találkozón készült az intim hangulatú kép. De Magyarország KISZ-titkárja megnyugtatta a Bors olvasóit: a hölgy párttársa,  Búzás Anna jogász, a DK országos tanácsának tagja. Szárszón meg mindenki óriási nagy haver, belefér egy kis közvetlenség.

Jövőre mi is mennénk.


Tovább 0

Szorcsik H. Viki mellét csak apró kövek takarják

Két gyerek után is lehet vonzó és szexis egy nő teste - indokolta vetkőzését a Bors újságnak a Jóban Rosszban sztárja. És tényleg.


Tovább 0

Jude Law felszedte az öltöztetőjét

Aki ráadásul nem kicsit hasonlít exnejére. Részletek itt.


Tovább 0

Berki Krisztián új teste

Berki Krisztián új életet kezdett.


Tovább 0

Korda György három nap után tért magához

Hazaengedték a kórházból Korda Györgyöt, aki a múlt héten életveszélyes állapotban feküdt az intenzíven egy epehólyag-gyulladás miatt. Betegsége miatt tizenöt fellépést kellett lemondaniuk, adja hírül a Bors,


Tovább 0

Nagy siker Jaksity Kata szexis fotója

Óriási sikert aratott ismerősei körében Jaksity Kata szexi fotója. A képet a műsorvezető nemrég töltötte fel a Facebook-oldalára. Jaksity azt szerette volna megmutatni, hogy egy nőről ruhában is készülhet szexi fotó, derül ki a Bors cikkéből.


Tovább 4

Damu Roland álcázza magát

Napszemüvegben, kapucnival a fején, lehajtott fejjel jár az emberek között Damu Roland, aki láthatóan nincs olyan súlyos állapotban, hogy ne hagyhatná el a kórházat.


Tovább 2

Bomba nő lett VV Vera

Fogyókúra, diszkrét ajakfeltöltés, műszempillák, valamint vadiúj, divatos frizura, vagány hajszín. Így írható le legrövidebben a tavaszi hangulatba jött VV Vera, akit egy komplett stíluskommandó vett kezelésbe.


Tovább 7

Felfüggesztett börtönt kaphat Udvaros Dorottya

Ha az Udvaros Dorottya számára a legrosszabb forgatókönyv valósul meg, akár felfüggesztett börtönbüntetést és több százezer forintos bírságot is kaphat a Kossuth-díjas színésznő.


Tovább 4

Kovács Lázár exe felfedte bájait

Sikert aratott ismerősei körében Bíró Andrea, aki szexis képeket tett közzé magáról. Ilyen beállításban még nem láthattuk Kovács Lázár sztárszakács gyermekének édesanyját.


Tovább 1