Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Verebes István bécsi hajléktalan lett?

Egy bécsi padon, Umberto Eco gondolatain szenderült el vasárnap délután Verebes István, akit a Blikk olvasója fotózott le  az osztrák főváros egyik forgalmas terének villamosmegállójában. További döbbenet a Blikkben


Tovább 1

Mellet növesztett Szecsődi Karcsi

A TV2 felfedezettje cicit növesztetett, hormonkezeléssel. Bár korábban egy interjúban azt állította, testében magától termelődik női hormon, most bevallotta, hogy fél éve kezelésekre jár.

-Már öt hónapja szedem a női hormonokat, ettől nőtt meg a mellem. Az első három hónapban jól meghíztam, majd a nagy részét le is adtam, de szerencsére nem a mellemből. Néha kissé feszül, de nem fáj - mesélte az énekes, aki mellimplantátum beültetésén is elgondolkodott.


Tovább 1

Cristofel: Nem kérek bocsánatot

A ValóVilág 5. kubai csődöre rettentően sajnálja, hogy így alakult a helyzet közte és Veronika között, de állítja: korábbi szerelme alaposan rájátszott a történtekre - olvasható a Blikkben.


Tovább 0

Parkoló autónak tolatott Sarka Kata

Tolatás közben dzsipjével egy másik kocsinak ütközött Sarka Kata (25) a hét végén, de szerencsére nem történt kár egyik autóban sem.


Hajdú Péter felesége kacsát etetni és sétálni ment a Balaton-partra két gyermekükkel, Noémivel (3), a másfél éves Dáviddal és kislányuk négyéves barátnőjét is magukkal vitték. Saját bevallásuk szerint a  nap fantasztikusan telt, egészen addig, amíg becsúszott ez a kis malőr az étteremből kijövet.


Tovább 1

Utcára kerülhet VV Fecó - itt a számlája!

Utcára kerülhet VV Fecó (28) és a családja! A villába még nagy reményekkel beköltözött játékos elé a siker, pénz és csillogás helyett a kőkemény való világ tárult, miután kijött az RTL Klub valóságshow-jából.



Tételesen. Fecó megmutatta a Blikknek a kivonatot, amelyen számszerűsítette az önkormányzat, hogy pontosan 101 823 forinttal tartoznak.


Se fellépés, se pénz, helyette hitelek, kölcsönök és egy kilakoltatási papír. Fecó  arra  számított, hogy kijövetele után megoldódik minden problémája, haknit haknira halmoz majd, és nem kell aggódnia többet a megélhetésükért.

Ehelyett azonban egy kilakoltatásról szóló felszólítást vett ki a postaládából. Fecót feleségével és két kisgyerekével, Fecókával (5) és Kevinnel (3) 15 napon belül az utcára dobják, ha nem fizeti be az önkormányzattól bérelt lakása után felhalmozott hátralékot, 101823 forintot.


Tovább 6

Sarka Kata bármit csinál

Amióta házas, egy éjszakát sem töltött férje nélkül Sarka Kata (25), most viszont aláírt egy olyan szerződést, amely akár napokra is külföldre szólíthatja. Katát egy vezető műköröm- és műszempilla-forgalmazó cég választotta 2012-es, egész Európára kiterjedő kampánya arcának.


Tovább 7

Medvecky Ilona elterült a földön

Forrás: blikk.hu


Tovább 10

Cristofel a pult mögé áll

Bártulajdonos lett VV Cristofelből (18). A ValóVilág kubai csődöre úgy döntött, sziporkázó személyiségét éjszakánként is megosztja a nagyközönséggel, aminek saját pubja ad majd teret.


Tovább 0

Szandika szexből él, és boldog

A Blikk úgy tudja, a szőkeség, akinek a VV után még azon kellett gondolkodnia, lesz-e hol laknia, ha jó barátja, Sanyi már nem várja haza, egykori neves magyar pornósokkal külföldön, Sandra Celebry néven csinálta meg a szerencséjét.


Tovább 0

Megmutatta testét Kustánczi Lia

Kustánczi Lia elhozza a nyarat! A playmate a fagyok között is rátalált a napsütésre, ám ehhez egészen a horvát tengerpartig kellett utaznia. Klipet forgatott a csinos előadó.


Tovább 0

A boldogságtól fogy Claudia

Jobban néz ki, mint valaha, és saját elmondása szerint boldog Liptai Claudia (38), aki fél év pihenő után a február közepén induló Megasztárban tér vissza a képernyőre.


Tovább 2

Megfelezték Stohl büntetését

 

Stohl András (44) számolhatja a rács mögötti éjszakáit, ugyanis nincs már messze a szabadulásának napja! A Blikk megtudta: már csak 56-ot kell aludnia priccsen, ugyanis március 5-én szabadul!


Tovább 18

Emberi fogú hereharapó halat fogtak!

Egy rettenthetetlen brit horgász mesélt arról, hogy sikerült elfognia egy gyilkológépet, amelyik arról ismert, hogy emberi heréket szokott letépni, ráadásul teljesen emberi fogai vannak. A vérengző „golyómetsző" hal nemrég két embert ölt meg úgy, hogy leharapta a heréiket és így elvéreztek.


Tovább 3

Liptai Claudiát elhagyta a kedvese

 Egy év lángolás felemésztette Liptai Claudiáék (38) szerelmét. Úgy tudjuk, B. Péter, a tévés szerkesztő visszaköltözött a feleségéhez és két gyermekéhez Dunakeszire. 


Tovább 5

CKM címlapfotózás a Villában

Seherezádé és Veronika a férfimagazinnak vetkőztek. A teljes sorozat itt. 


Tovább 0

Veronika megcsalta Alekoszt: Anitával ment bulizni

Nem tudom elhinni, hogy ezt tette, egyáltalán nem ilyennek ismertem meg. Ha ez mégis igaz, hatalmasat csalódnék Veronikában. Ezt meg kell beszélnünk - mondta a görög csődör.


Tovább 1
12
»