Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bódi Sylvi már meztelen, kövessük!

Bódi Sylvi Blikk Exek az édenben nagydologsprintAz Exek az édenben háziasszonnyát Balin kapták lencsevégre, írja a Blikk. Interjút is készítettek vele. Köszönjük.

Bódi Sylvi Blikk Exek az édenben nagydologsprint

Bódi Sylvi Blikk Exek az édenben nagydologsprint

Bódi Sylvi Blikk Exek az édenben nagydologsprint


Tovább 0

Mire vágyhat Vajna Timi?

Vajna Timea fánknotdead blikk

Kedvenc újságunk, a Blikk összeállítást közölt a filmügyi kormánybiztos feleségének tengerparti fotózásáról. Egy biztos, ez nem a magyar tenger, ott ilyenkor biztos többen vannak, és Timeánál jobban felöltözve, forralt borral a kezükben. 

A hangulat ennek ellenére fergetegesnek tűnik. Buék, Timi!

Vajna Timea fánknotdead blikk

Vajna Timea fánknotdead blikk


Tovább 0

Vona is kivarratja magát

vona gábor jobbik blikk

Egy nonfigot dobatott fel a jobb vállára a Jobbik elnöke, akit az ATV kísért el egy tetoválószalonba. A baloldal kedvenc csatornája a konzervatív politikust népszerűsíti most induló műsorában

vona gábor jobbik blikk

Reméljük a Fidesz időben kapcsolt, és Orbán Viktor ujjain felbukkan a PEACE and LOVE szöveg. És mit varrat vajon a Kétfarkúkutyapárt elnöke. két kört, benne két X-el? Hát hajrá!

via Blikk


Tovább 0

Megzúzták Kiss László verdáját

Kiss László baleset Blikk

A Blikk újság szemfüles olvasó-riportere vette észre Százhalombatta főterén az autója mellett gondterhelten álldogáló lemondott úszó szövetségi kapitányt. Az autó sérülését látva azt feltételezi a kép készítője, hogy valaki beletolatott a drága autóba. 

Vagy nekitolatott egy tűzcsapnak. Tesszük hozzá, mert mi már jártunk így. :(


Tovább 0

Vadul szexelt Szorcsik H. Viki

Szorcsik H. Viki Stonl András Blikk

A Blikk nagy összeállításban számol be a Váltótársak forgatásáról, amiben Stohl Andráson meztelenül lovagol Szorcsik. H. Viki. A kétgyemekes színésznő elmesélte, hogy az ő kérésére átírták a jelenetet, ami élete legnehezebb munkája volt.

Szorcsik H. Viki Stonl András Blikk

További kemény részletek az újság online kiadásában.


Tovább 0

Bréking! Demcsák Zsuzsa ismét szingli

Szomorúak vagyunk. A Bors újság szerint vége a szerelemnek és a kapcsolatnak. A hírt az érintettek megerősítették. :(

Update: Semmi baj, Demcsák kivirult a szakítás után. Ezt írta ma reggel a Blikk. Megnyugodtunk. 

Ezt írtuk nyáron:

Demcsák Zsuzsa csőröz a Soundon

És ehhez mi is csak gratulálni tudunk, elvégre is oda ezért megy az ember. Vagy esetleg még a bicókat bepöccenteni. A bulvárlapok még csak a keresztnevét tudják a jóképű fiatalambernek. Az eseményt feldolgozó és egyben megörökítő videó itt látható.


Tovább 0

Pornótérképen a magyar ember

A Blikk nem volt rest, és a Pornhub pornószájt adatai alapján elkészítette azt a térképet, amely megyénkénti bontásban mutatja meg, hogy mennyi időt töltenek a magyar férfiak és nők az oldal látogatásával, és hogy ki a legnépszerűbb szereplő.


Tovább 0

Megtörték Schobert Norbert fehér Porsche kabrióját

Koppány Dávid, a Blikk olvasóripirtere örökítette meg az esetet. Egy VW Passat nem adta meg az elsőbbséget, és zúzta le a hófehér verdát.


Tovább 0

Magyar lány a vizes vébé legszexisebb sportolója

Legalábbis a Blikk újság szerint a tökéletes alakú Gondos Flóra műugróé ez a pálma. Így ugrik!


Tovább 0

Thaiföldön modellkedik a Barátok közt sztárja

Egyik barátnőjét látogatta meg Ázsiában Nagy Alexandra, de több lett egy szimpla találkozónál. Divattervezővel, modellel lakik a barátnő, innen egyenes út vezetett a fotózáshoz. Mi persze nagyon várjuk vissza a sorozatba Fekete Alízt. Egyéb fontos részletek a Vaárnapi Blikkben.


Tovább 0

Így tankol a TEK páncélosa

A szokatlan jelenetet a Street Customs Hungary egyik olvasója örökítette meg. A fotón látható, ahogy az egyik egyenruhás a harcjármű mögött állva tartja a töltőpisztolyt - adja hírül a Blikk.


Tovább 0

Lakásában maradhat a pofozkodó BKV-s

A Blikk szerint Bolla Tibor vezérigazgató úgy döntött: a kirúgott munkatársnak nem kell mennie, legalábbis az otthonából. BKV-s forrásokból úgy tudjuk, a villamosvezető határozatlan ideig maradhat a lakásban akkor is, ha már máshol sikerül munkát találnia magának.


Tovább 0

Élettársa nem sejtette, hogy évekig csalta Fábry!

Döbbenetes titkokkal állt elő egy újságírónő, aki azt állítja: Fábry Sándor (59) több mint egy évtizeden, pontosan tizenhárom éven keresztül csalta vele kedvesét, Zsuzsát, írja a Blikk


Tovább 3

Leszbicsók a korona mellé

Szájon csókolta utódját Larion Zoé! A Blikk szépe verseny 2012-es győztesének fejére egy exkluzív partin került a korona a budapesti Symbolban. Török Dóri, a cím büszke nyertese jó barátnője a 2011-es Blikk szépének, bizonyára ezért sikerült olyan bensőségesre a gratuláció.


Tovább 0

Bálint Toncsi újra bombaformában

Antónia 55 kilót nyomott, amikor szépségkirálynő lett, hogy ezt újra elérje, már csak négyet kell leadnia, írja a Blikk


Tovább 2

Hallgat a babáról Ördög Nóra

 Egyre biztosabb, hogy anyai örömök elé néz Ördög Nóra (31)! Az X-Faktor gyönyörű műsorvezetőjéről az utóbbi időben többen pletykálják, hogy áldott állapotba került, s bizony a szombat esti élő műsorok alkalmával is egyre inkább feltűnik, hogy megváltoztak a vonalai, sokkal teltebbek lettek – hiába próbálják elrejteni ügyes ruhakölteményekkel a stylistok -olvasható a Blikkben.


Tovább 0

Kukkants be Britney új otthonába!

Az énekesnő és vőlegénye Jason Trawick Los Angelesben vásárolt ingatlant. További képekért kattints ide!

Tovább 1

Családjával marad Szinetár szeretője

Szinetár Dóra nem szomorkodott sokáig Bereczkivel való szakítása után, a színpadon ugyanis ismét rátalált a szerelem Makranczi Zalán személyében. Úgy tűnik azonban, hogy az életre szóló fogadalom felülírja a szerelmet, a Blikk ugyanis úgy tudja, a hirtelen lángra lobbant érzelmek ellenére a férfi nem szándékozik elhagyni a családját.


Tovább 2

Műkörmös lesz a Blikk szépe

Saját szalonra gyűjt mai címlaplány. Petrovics Orsolya (23) műkörmös szeretne lenni, de azt még nem döntötte el, hol nyisson saját üzletet. Részletek a Blikkben.


Tovább 0

Szecsődi Karcsinak már nő a melle

A hormonokat nem bírja, az implantátumban bízik igazán, de már a bikinit is bevállalja.


Tovább 2

Keresztes Ildikó egyedül napozik

Már hivatalosan is egyedülállóként utazott Keresztes Ildikó (47) Spanyolországba! Az X-Faktor mentora válása ellenére bomba formában van.


Tovább 1

A Blikk fotósára támadt Rubint Réka

Kitépte a memória kártyát Blikk fotósának kezéből Rubint Réka (34), miután észrevette:  a riporter lencsevégre kapta, amint szabálytalanul parkol egy német rendszámú luxusautóval.


Tovább 14

Veronika: Megcsalt Cristofel és Márk is

Kiábrándult a férfiakból VV Veronika (20)! Az egykori villalakó a Blikknek elpanaszolta: Cristofel után, aki megalázta és megverte, Márk (22) oldalán vigasztalódott, de kiderült, az a srác is csak kihasználta.


Tovább 0

Anikó: Rajtam minden eredeti!

Eszével és természetes idomaival szeretné megnyerni a Playmate of the Year 2012 versenyt Ruzsnyák Anikó.


Tovább 2

Álomesküvő! Balogh Edina férjhez ment

Testőrök védték a rajongók százaitól Balogh Edinát (27) és férjét az év esküvőjén! A Barátok Közt Nádor Kingája szombaton délután mondta ki a boldogító igent Som Krisztiánnak, és az esztergomi Bazilikát teljesen megtöltötték a sorozat hívei.


Tovább 0
«
12